(0)

Privacy verklaringen

Wij zijn toegewijd aan het beschermen van uw privacy online. We waarderen het dat u gesteld bent op uw persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt. In deze verklaring wordt uitgelegd hoe we informatie over u verzamelen wat we ermee doen en welke controlemogelijkheden u heeft.

 

Wie wij zijn?

KriAtief is de verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

 

Persoonsgegevens die wij over u verzamelen

We kunnen alleen de goederen leveren en diensten in uw opdracht uitvoeren, indien u ons uw persoonlijke gegevens daartoe verstrekt. In dat kader verzamelen wij persoonsgegevens zoals: uw naam, adres, e-mailadres.

Wij zullen de informatie die u zelf ons hebt verstrekt voor de in dit privacy verklaring verkregen omschreven doeleinden gebruiken.

Uw persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt voor informatie over producten en diensten die worden aangeboden via onze website aan u, voor facturatie en orderverwerking. Uw gegevens kunnen in dit kader aan bij het afhandelen van de bestelling betrokken derden (bv. de bezorger) worden doorgegeven.

Wij kunnen uw persoonlijke gegevens gebruiken om u informatie te sturen over onze producten en diensten die u van ons verzocht hebt door het aanmelden voor onze nieuwsbrief. Het is te allen tijde mogelijk u voor de nieuwsbrief af te melden, wat kan worden gedaan met een bericht aan het hieronder aangegeven contact, of via een speciaal daarvoor bestemde link in de nieuwsbrief.

 

Uw toestemming

 Uw persoonsgegevens worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • Het beheer van uw account bij ons;
  • Ter verificatie van de financiële transacties met betrekking tot de betalingen die u online maakt;

We kunnen ook informatie over uw online surfgedrag en het gebruik van het internet verkrijgen. Wij doen dit door het plaatsen van een 'cookie', dat een klein bestand is, op de harde schijf van uw computer.

 

Veiligheid

Wij hechten veel belang aan de veiligheid van alle persoonlijk identificeerbare informatie in verband met onze gebruikers. We hebben veiligheidsmaatregelen getroffen om verlies, misbruik en wijziging van de persoonlijke gegevens tegen te gaan. We zullen technische en organisatorische maatregelen treffen om uw persoonsgegevens te beveiligen, door middel van:

  • Toegang tot uw account te beveiligen door wachtwoord en gebruikersnaam die uniek zijn voor u;
  • Uw persoonlijke gegevens op te slaan op beveiligde servers;
  • Het versleuteld opslaan van betalingsgegevens met behulp van SSL-technologie.

U dient erop bedacht te zijn dat het indienen van persoonlijke informatie op internet nooit helemaal veilig is. Wij kunnen de beveiliging van informatie niet garanderen aangezien en elke vorm van informatieverstrekking geschiedt op eigen risico. Alles wat we kunnen doen is gebruik maken van al onze inspanningen om uw gegevens te beschermen en ervoor te zorgen dat we een betrouwbare en veilige omgeving behouden om uw gegevens te gebruiken. Het is raadzaam om uw browser te sluiten wanneer u klaar bent met uw sessie om ervoor te zorgen anderen geen toegang tot uw persoonlijke informatie verkrijgen als u een gedeelde computer of een computer gebruiken in een openbare plaats.

 

Uw rechten

Als u zich zorgen maakt over uw gegevens, hebt u het recht toegang tot de persoonsgegevens die wij over u hebben op te vragen. Wanneer u inzage wilt in de persoonsgegevens die KriAtief over u heeft vastgelegd of wanneer u gegevens wilt wijzigen omdat deze onjuist of onvolledig zijn, of deze wilt laten verwijderen of afschermen, dan kunt u per e-mail contact opnemen met KriAtief via info@kriatief.nl. KriAtief zal u binnen vier weken meedelen welke persoonsgegevens zij omtrent u verwerkt en of zij aan een eventueel verzoek tot verwijdering, afscherming of verbetering zal of kan voldoen.

 

Gebruik van cookies door KriAtief

KriAtief maakt op deze website gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestanden die op uw eindapparatuur worden opgeslagen. Sommige cookies die wij gebruiken worden na afloop van de browsersessie, dus na het afsluiten van uw browser, weer verwijderd (sessiecookies). Andere cookies blijven achter op uw eindapparatuur en stellen ons in staat om uw browser bij een volgend bezoek weer te herkennen (permanente cookies). De looptijd van de gebruikte cookies kunt u in uw browsermenu inzien. Cookies kunnen uw computer of de bestanden die op uw computer zijn opgeslagen, niet beschadigen. De cookies de KriAtief gebruikt zijn voor het behoudt van de winkelwagen, u krijg geen melding van deze cookies aangezien dit niet wettelijk verplicht is. Wanneer u de cookies verwijderd kunt u niet gebruik maken van alle mogelijkheden op de site.

 

 Welke cookies worden gebruikt?

1. Functionele cookies: deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van onze website. Zij zorgen er bv. voor dat bepaalde voorkeursinstellingen worden onthouden en vergemakkelijken het navigeren tussen de verschillende pagina´s.
 

 

Onze contactgegevens

Wij zijn blij met uw feedback en vragen. Wilt u contact met ons opnemen? Stuur dan een e-mail naar info@kriatief.nl of schrijf ons; KriAtief – Grotestraat 15 – 7683 BA Den Ham of bel ons op + 316 54 65 33 89

 

Gewijzigd: 24-5-2018

Webdiensten - Plus Automatisering